Palvelemme taloyhtiöitä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Hämeen ja Uudenmaan alueella
Tutustu referensseihimme

Uusi kirja muurattujen ja rapattujen julkisivujen kunnon tutkimisesta – tärkeä opas myös taloyhtiön edustajille!

Julkisivuyhdistyksen tutkimushankkeessa on valmistunut ensimmäinen kattava kansallinen kuntotutkimusohje muurattujen ja rapattujen julkisivujen kuntotutkimuksiin. 


Julkaisu käsittelee sekä muurattujen julkisivurakenteiden että kovalle alustalle tai lämmöneristeiden päälle toteutettujen rappausten kuntotutkimuksia.  

Kuntotutkimuksen tilaajalle kirjasta löytyy myös oma ohjepaketti. Ohjeen avulla taloyhtiön edustaja pystyy tekemään sisällöllisesti riittävän kattavan sekä vertailukelpoisen tarjouspyynnön kuntotutkimuksesta.  

Lue lisää, tässä linkki Kiinteistöpostin artikkeliin… https://www.kiinteistoposti.fi/tarkea-opas-taloyhtioillekin-muurattujen-ja-rapattujen-julkisivujen-kunnon-tutkiminen/ 

Kyseinen kirja on Betoniyhdistyksen julkaisu by 75 Muurattujen ja rapattujen julkisivujen kuntotutkimus ja sitä myy ainakin Rakennustieto Oy ja Suomalainen kirjakauppa.

Julkisivukonsultointi JK Oy tarjoaa luotettavat ja puolueettomat julkisivujen arvioinnit, kuntotutkimukset, korjaussuunnitelmat sekä kunnostustöiden valvonnan koko Etelä-Suomen alueella taloyhtiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä

02 233 0840
0400 611 110

instagram ikoni linkedin ikoni facebook ikoni

Turun toimisto

Kärsämäentie 35
20360 Turku

Forssan toimisto

Kartanonkatu 10
30100 Forssa

Helsingin toimisto

Ristikiventie 6
04300 Tuusula

FISE logo 30v logo

Copyright © 2024 Julkisivukonsultointi JK Oy