Palvelemme taloyhtiöitä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Hämeen ja Uudenmaan alueella
Tutustu referensseihimme

Yhteistyö Vason kanssa on tiivistynyt vuosi vuodelta 

Teppo Heinonen toimii Vasolla kiinteistöpäällikkönä ja vastaa asumisoikeusasuntoja tarjoavan Vason rakentamisesta ja perusparannuksista. Hän työskentelee yhtenä isännöinnin vastuuhenkilönä. Aikanaan Heinonen tuli taloon tekniseksi isännöitsijäksi. 

”Elettiin vuotta 2015, kun Vasolla oli menossa kilpailutus, jossa etsittiin kumppania kiinteistöjemme perusparannuksiin, niiden suunnitteluun ja valvontaan. Vaso on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon taho ja lopulta valittiin kokonaistaloudellisesti järkevin toimija. Silloin ei vielä tiedetty mitä kaikkea yhteistyötä tulemme tekemään.” 

Julkisivukonsultointi JK on ollut Vasolla jo vuosia merkittävässä roolissa suunnittelussa, kustannuslaskennassa ja valvonnassa. Myös mm. kosteuskartoitukset ovat kuuluneet repertuaariin.  

”Apua ollaan saatu myös esimerkiksi kuntokartoituksissa, desibelimittauksissa ja haitta-ainekartoituksissa. Yhteistyö on käytännössä tiivistynyt kaikki nämä vuodet ja Julkisivukonsultointi on olennainen osa meidän toimintaamme.” 

Teppo Heinonen on huomannut, että pitkissä yhteistyökuvioissa on myös sudenkuoppia, jolloin asioita aletaan tehdä kuten aina ennenkin, eikä itse osaa välttämättä enää haastaa itseään ja yhteistyökumppaniaan niin, että asiat kehittyisivät. 

”Julkisivukonsultoinnin kanssa ollaan istuttu vuosittain oikein kunnolla alas ja listattu missä ollaan onnistuttu ja missä on kehitettävää. Tämä on tärkeää, koska työn alla meillä on yleensä samana vuonna useita kiinteistöjä. Rehellisen, rakentavan ja suoran palautteen kautta ollaan valmiimpia seuraavaan projektiin. Me ollaan kyllä löydetty hyvä kombinaatio.” 

Julkisivukonsultointi JK Oy tarjoaa luotettavat ja puolueettomat julkisivujen arvioinnit, kuntotutkimukset, korjaussuunnitelmat sekä kunnostustöiden valvonnan koko Etelä-Suomen alueella taloyhtiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä

02 233 0840
0400 611 110

instagram ikoni linkedin ikoni facebook ikoni

Turun toimisto

Kärsämäentie 35
20360 Turku

Forssan toimisto

Kartanonkatu 10
30100 Forssa

Helsingin toimisto

Teknobulevardi 3-5
10530 Vantaa

FISE logo 30v logo

Copyright © 2024 Julkisivukonsultointi JK Oy