“Jokainen viikko tuo eteen uusia kokemuksia”
Lue työntekijämme haastattelu

Ura meillä

Julkisivukonsultointi JK Oy on vuonna 1993 perustettu julkisivujen erikoisasiantuntijayritys. Olemme nuorekas, rento ja avoin työyhteisö, jossa työskentelee tällä hetkellä 8 henkilöä, osa Turussa ja osa Forssassa. Pidämme työyhteisön tiiviinä järjestämällä yhteisiä reissuja ja muuta mukavaa tekemistä vuosittain.

Perehdytämme ja koulutamme kaikki työntekijät työtehtäviin, sillä etenkin kuntotutkimukset ja valvonta edellyttävät jatko- ja pätevyyskoulutuksia. Meillä on siis hyvät mahdollisuudet laajentaa omaa osaamista ja edetä uralla. Tarjoamme työntekijöidemme käyttöön ajanmukaiset työkalut, laitteet ja ohjelmistot, kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä sekä tuemme työntekijöidemme vapaa-ajan harrastamista.

“Olen viihtynyt Julkisivukonsultointi JK:lla hyvin. Täällä on loistava työilmapiiri ja työyhteisö. Lisäksi yritys on ollut nuorelle, vastavalmistuneelle henkilölle opettavainen ja kannustava ympäristö. Pidän sitä erittäin tärkeänä asiana”.

Santeri Maavirta, RI (AMK), FISE kuntotutkijan pätevyys

Julkisivukonsultointi JK Oy tarjoaa luotettavat ja puolueettomat julkisivujen arvioinnit, kuntotutkimukset, korjaussuunnitelmat sekä kunnostustöiden valvonnan koko Etelä-Suomen alueella taloyhtiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä

02 233 0840
0400 611 110

instagram ikoni linkedin ikoni facebook ikoni

Turun toimisto

Kärsämäentie 35
20360 Turku

Forssan toimisto

Kartanonkatu 10
30100 Forssa

Helsingin toimisto

Teknobulevardi 3-5
10530 Vantaa

FISE logo 30v logo

Copyright © 2024 Julkisivukonsultointi JK Oy