Palvelemme taloyhtiöitä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Hämeen ja Uudenmaan alueella
Tutustu referensseihimme

Pitkäaikainen yhteistyökumppani: ”Näemme asiat samalla tavalla”

Turun Talohuolto Oy on tehnyt Julkisivukonsultointi JK:n kanssa yhteistyötä jo pitkään.

”Etsimme alunperin luotettavaa kumppania toteuttamaan suunnittelua erilaisiin saneeraustöihin. Olemme tavanneet Jounin kanssa kauan sitten samalla työmaalla ja yhteistyö on alkanut sitä kautta”, kertoo isännöitsijä Hemmo Lukander

Julkisivukonsultointi JK on toteuttanut Turun Talohuollon isännöimiin kohteisiin vuosien varrella esimerkiksi kuntotutkimuksia, julkisivutöiden suunnittelua ja korjaustöiden valvontaa.

”Olemme vaihtaneet yhdessä varmaan tuhansia ikkunoita. Lisäksi on uusittu peltikattoja ja tehty julkisivusaneerauksia”, Lukander summaa.

Avointa yhteistyötä

Kun osapuolet tuntevat toistensa toimintatavat, yhteistyö on avointa, vaivatonta ja palkitsevaa.

”Olemme aina voineet luottaa aikatauluihin ja työsuorituksiin. Myös hinta-laatusuhde on ollut kohdallaan. Julkisivukonsultointi JK:lla on halu palvella, mitä arvostan suuresti. Jos et ymmärrä asiakasta, et pysty palvelemaankaan”, Lukander tuumaa.

Turun Talohuolto Oy kuuluu VS-isännöintitalo -konserniin, jonka asiakkuudet painottuvat Turun keskusta-alueen kerrostaloihin. Vuosittain on tehty yhteistyötä useassa kohteessa.

”Julkisivukonsultointi JK:n kanssa toimimisesta on erittäin positiivisia kokemuksia. On hienoa, että näemme asiat samalla tavalla.”

Julkisivukonsultointi JK Oy tarjoaa luotettavat ja puolueettomat julkisivujen arvioinnit, kuntotutkimukset, korjaussuunnitelmat sekä kunnostustöiden valvonnan koko Etelä-Suomen alueella taloyhtiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä

02 233 0840
0400 611 110

instagram ikoni linkedin ikoni facebook ikoni

Turun toimisto

Kärsämäentie 35
20360 Turku

Forssan toimisto

Kartanonkatu 10
30100 Forssa

Helsingin toimisto

Teknobulevardi 3-5
10530 Vantaa

FISE logo 30v logo

Copyright © 2024 Julkisivukonsultointi JK Oy