Palvelemme taloyhtiöitä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Hämeen ja Uudenmaan alueella
Tutustu referensseihimme

Julkisivujen kunnostustöiden valvonta

Meiltä julkisivujen kunnostustöiden valvonta koko Etelä-Suomen alueella. Tarjoamme julkisivutyömaalle puolueettoman ja luotettavan valvojan pitämään huolta urakan sujuvuudesta, työn laadusta ja oikeaoppisesta toteutuksesta. Ota yhteyttä alan kokeneeseen osaajaan!

Miksi tilata kunnostustöiden valvonta meiltä? 

  • Olemme toimineet valvontatehtävissä jo vuodesta 1993 lähtien, joten tarjoamme valvontapalveluita liki 30 vuoden mukanaan tuomalla kokemuksella
  • Olemme ainoita Suomessa toimivia yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet julkisivuihin
  • Valvojamme järjestää aktiivisesti työmaakokouksia ja käy työmaalla useita kertoja viikossa
  • Saat meiltä myös julkisivujen kuntotutkimukset ja suunnittelun eli kokonaisvaltaiset julkisivuihin liittyvät palvelut

Valvojan tehtävät työmaalla

Valvojan tärkein tehtävä on varmistaa, että korjausrakentaminen tehdään hyvän rakennustavan, viranomaismääräysten ja suunnitelmien mukaisesti.

Lisäksi valvoja järjestää työmaakokoukset urakoitsijan, taloyhtiön rakennustoimikunnan ja isännöitsijän välillä, ja varmistaa viestinnän toimivuuden kaikkiin suuntiin.

Lisäksi valvojan tehtäviin kuuluu varmistaa työturvallisuus ja seurata aikatauluja sekä vartioida tilaajan kukkaroa, jotta urakoitsijan perusteettomia lisätyölaskutusesityksiä ei hyväksytä. Valvoja järjestää vastaanottotarkastuksen, kerää puuteluettelon ja kuittaa laskut. Valvojamme käy työmaalla 2-3 kertaa viikossa, ja on aktiivisesti mukana kaikissa työvaiheissa.

TEH-Yhtiöt Oy

”Käymme keskusteluita kohteesta ja eri ratkaisuvaihtoehdoista. Koska meillä on pitkä historia, voimme etsiä ratkaisuita myös aiemmin toteutetuista kohteista ja eri projekteissa kohdatuista haasteista.”

Lue lisää

Turun Talohuolto Oy

”Olemme aina voineet luottaa aikatauluihin ja työsuorituksiin. Myös hinta-laatusuhde on ollut kohdallaan. Julkisivukonsultointi JK:lla on halu palvella, mitä arvostan suuresti. Jos et ymmärrä asiakasta, et pysty palvelemaankaan.”

Lue lisää

Kuinka julkisivuremontti etenee?

  • Kuntotutkimus
  • Taloyhtiön hallituksen ja yhtiökokouksen käsittely
  • Julkisivun suunnittelutyöt
  • Urakoitsijoiden kilpailutus
  • Toteutus ja valvonta

Lämpökamerakuvaus osana valvontaa

Voimme sisällyttää valvontaan myös lämpökamerakuvauksen. Ikkunat lämpökuvataan talvella, jolloin lämpövuodot paljastuvat heti. Suosittelemme tätä palvelua ikkunaurakoihin, jotta varmistetaan takuuajan puitteissa, että ikkunaurakka on tehty asianmukaisesti ja ikkunat ovat tiiviit. Kysy lisää!

Ota meihin yhteyttä, jos etsit julkisivun kunnostustöille valvojaa

Meiltä julkisivujen kunnostustöiden valvonta vuosikymmenten kokemuksella ja eritysammattitaidolla koko Etelä-Suomen alueella. Koska olemme erikoistuneet julkisivuihin, pystymme valvomaan korjaustyötä erityisellä tarkkuudella. Saat meiltä tarvittaessa myös julkisivujen kuntotutkimuksen ja remontin suunnittelun, eli koko paketin samasta osoitteesta.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous julkisivutöiden valvonnasta, mikäli haluat paikalle kokeneen ammattilaisen. Pidämme huolen siitä, että remontti tehdään suunnitelmien ja viranomaismääräysten mukaan!

Julkisivukonsultointi JK Oy tarjoaa luotettavat ja puolueettomat julkisivujen arvioinnit, kuntotutkimukset, korjaussuunnitelmat sekä kunnostustöiden valvonnan koko Etelä-Suomen alueella taloyhtiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä

02 233 0840
0400 611 110

instagram ikoni linkedin ikoni facebook ikoni

Turun toimisto

Kärsämäentie 35
20360 Turku

Forssan toimisto

Kartanonkatu 10
30100 Forssa

Helsingin toimisto

Ristikiventie 6
04300 Tuusula

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaus

FISE logo 30v logo

Copyright © 2024 Julkisivukonsultointi JK Oy