Palvelemme taloyhtiöitä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Hämeen ja Uudenmaan alueella
Tutustu referensseihimme

Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelu eli ns. rakennetekninen suunnittelu on osa kiinteistön remontin korjaussuunnittelua. Me Julkisivukonsultointi JK:lla toteutamme rakenteiden (julkisivut, parvekkeet ja katot) kuntotutkimukset ja korjaussuunnitelmat pitkällä kokemuksella.

Mitä rakennesuunnittelu sisältää?

Rakennesuunnittelu tehdään muun suunnittelun yhteydessä. Suunnitelmassa käydään läpi esimerkiksi runkojärjestelmien ja -materiaalien valinnat ja lujuuslaskennat sekä rakenteiden käyttöikään liittyvät selvitykset. 

Korjaussuunnitelmassa määritellään lisäksi muut remontissa käytettävät materiaalit, kuten pintamateriaalit ja eristeet. Usein tässä vaiheessa projektia mukana on myös arkkitehti, joka esittelee erilaiset materiaali- ja värivaihtoehdot taloyhtiölle.

Kun rakennesuunnitelma ja muut korjaussuunnitelman osa-alueet ovat valmiit, voidaan kilpailuttaa urakoitsijat.

julkisivukonsultointi

Miksi ottaa yhteyttä Julkisivukonsultointi JK:n asiantuntijoihin?

Rakennesuunnittelu on tärkeä osa parveke- ja julkisivukorjausten suunnitteluprosessia. Me toteutamme suunnitelmat korkealla ammattitaidolla ja syvällisellä perehtymisellä kohteeseen.

Olemme erikoistuneet julkisivujen, parvekkeiden ja kattojen kuntotutkimuksiin, korjaussuunnitelmiin ja urakoiden valvontaan. Lisäksi myös ikkunanvaihtojen suunnittelu ja ikkunaurakoiden valvonta. Saat siis samasta osoitteesta ammattilaiset kaikkiin projektin vaiheisiin. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Julkisivukonsultointi JK Oy tarjoaa luotettavat ja puolueettomat julkisivujen arvioinnit, kuntotutkimukset, korjaussuunnitelmat sekä kunnostustöiden valvonnan koko Etelä-Suomen alueella taloyhtiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä

02 233 0840
0400 611 110

instagram ikoni linkedin ikoni facebook ikoni

Turun toimisto

Kärsämäentie 35
20360 Turku

Forssan toimisto

Kartanonkatu 10
30100 Forssa

Helsingin toimisto

Ristikiventie 6
04300 Tuusula

FISE logo 30v logo

Copyright © 2024 Julkisivukonsultointi JK Oy