Palvelemme taloyhtiöitä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Hämeen ja Uudenmaan alueella
Tutustu referensseihimme

Ajankohtaista

Onnistu julkisivuremontissa osa 4: Asuminen julkisivuremontin aikana

Kerrostalon julkisivuremontti on suuri ponnistus taloyhtiölle ja urakoitsijalle, mutta myös osakkaille ja vuokralaisille.

Onnistu julkisivuremontissa osa 3: Valvojalla on keskeinen rooli

Kun julkisivuremontissa siirrytään toteutusvaiheeseen, on tärkeää, että työ toteutetaan aikataulussa, riittävällä laadulla ja suunnitelmien mukaan.

Onnistu julkisivuremontissa osa 2: Näin remontti etenee

Julkisivuremontti ei ole nopea projekti, sillä siinä on useita vaiheita ja osapuolia. Kokonaisuudessaan aikaa voi kulua 1-3 vuotta.

Onnistu julkisivuremontissa osa 1: Julkisivun tehtävät

Julkisivu on rakennuksen näkyvin osa, joten se määrittelee pitkälti koko rakennuksen yleisilmeen ja vaikuttaa merkittävästi asukasviihtyvyyteen sekä rakennuksen houkuttelevuuteen.

Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelu eli ns. rakennetekninen suunnittelu on osa kiinteistön remontin korjaussuunnittelua. Me Julkisivukonsultointi JK:lla toteutamme rakenteiden kuntotutkimukset ja korjaussuunnitelmat pitkällä kokemuksella.

Hankesuunnittelu

Hankesuunnittelun tarkoituksena on avata tilaajalle, millaiset korjausvaihtoehdot kunnostettavaan kohteeseen, esimerkiksi julkisivuun tai parvekkeisiin, ovat mahdollisia. Lisäksi eri vaihtoehdoille annetaan kustannusarviot. 

Uusi kirja muurattujen ja rapattujen julkisivujen kunnon tutkimisesta – tärkeä opas myös taloyhtiön edustajille!

Julkisivuyhdistyksen tutkimushankkeessa on valmistunut ensimmäinen kattava kansallinen kuntotutkimusohje muurattujen ja rapattujen julkisivujen kuntotutkimuksiin. 

-->

Julkisivukonsultointi JK Oy tarjoaa luotettavat ja puolueettomat julkisivujen arvioinnit, kuntotutkimukset, korjaussuunnitelmat sekä kunnostustöiden valvonnan koko Etelä-Suomen alueella taloyhtiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä

02 233 0840
0400 611 110

instagram ikoni linkedin ikoni facebook ikoni

Turun toimisto

Kärsämäentie 35
20360 Turku

Forssan toimisto

Puuvillakatu 4 C 5
30100 Forssa

FISE logo

Copyright © 2022 Julkisivukonsultointi JK Oy