Palvelemme taloyhtiöitä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Hämeen ja Uudenmaan alueella
Yhteydenottolomake

Julkisivukonsultointi JK Oy

Julkisivujen asiantuntijayritys Julkisivukonsultointi JK Oy tarjoaa monipuoliset alan palvelut, kuten arviot, tutkimukset ja suunnitelmat luotettavasti ja puolueettomasti Turussa ja Forssassa. Ota meihin yhteyttä ja kerro, kuinka voimme palvella.

Soita (02) 233 0840
Y-tunnus: 0956383-8

Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella tai pyytää tarjousta tarjouspyyntölomakkeella.

Julkisivukonsultointi JK Oy, Turku

Kärsämäentie 35, 20360 Turku

Julkisivukonsultointi JK Oy, Forssa

Puuvillakatu 4 A 1, 30100 Forssa

Henkilökunta Turku

Jouni Kourula

Jouni Kourula


0400 827 920
jouni.kourula@julkisivukonsultointi.fi

Fyysikko

Yrityksen perustaja, entinen julkisivu-urakoitsija ja rakennusten kuntotutkimusten yksi uranuurtajista Suomessa. Jounin intohimona ovat rapattujen rakenteiden kuntotutkimukset ja hän onkin mies lukuisten arvokohteiden kuntotutkimusten ja valvontatöiden takana.


Kari Aaltonen

Kari Aaltonen


040 777 3509
kari.aaltonen@julkisivukonsultointi.fi

RI (YAMK), FISE kuntotutkijan pätevyys

Kari on todellinen jokapaikan höylä ja Karin käsistä valmistuu niin kuntotutkimukset kuin suunnittelutyöt. Kari on myös kokenut ja arvostettu valvoja ja pätevöitynyt FISE kuntotutkija!


Santeri Maavirta

Santeri Maavirta


050 911 8593
santeri.maavirta@julkisivukonsultointi.fi

RI (AMK), FISE kuntotutkijan pätevyys

Santerilla on nuoresta iästään huolimatta jo laaja kokemus kuntotutkimuksista, korjaussuunnittelusta ja korjauskohteiden valvonnoista. Myös Santerilla on arvostettu FISE kuntotutkijan pätevyys!


Sami Sirèn

Sami Sirèn


0400 383 804
sami.siren@julkisivukonsultointi.fi

RI (AMK)

Samin vahvuudet piirtyvät parhaiten suunnittelupäätteen ääressä. Valvontatyöt ovat luonnollinen jatkumo suunnittelulle ja Samin kesät vierähtävätkin pitkälti suunnittelemiensa kohteiden valvontatöissä. Talon ikkunaspesialisti!


Tuomo Nieminen

Tuomo Nieminen


0400 611 110
tuomo.nieminen@julkisivukonsultointi.fi

Ekonomi, KTM, toimitusjohtaja

Tuomo vastaa hallinnosta, tarjouspyyntöjen käsittelystä, myynnistä, rekrytoinnista ja kaikesta muusta mielenkiintoisesta mitä nyt tj:n tontille pienessä yrityksessä kuuluu. Vuosikymmenien kokemus saneerauskohteiden erikoispuhdistuksista.


Tatu Pajuharju

Tatu Pajuharju


044 402 8616
tatu.pajuharju@julkisivukonsultointi.fi

RI (AMK)

Tatulla on monipuolinen koulutus (mm. korjausrakentamisen RI ja LVI-suunnittelun RI) ja kokemusta niin korjausrakentamisen suunnittelusta kuin niiden valvonnasta. Laaja-alainen koulutus antaa Tatulle loistavat valmiudet toimia laajempiakin korjaustyökokonaisuuksia sisältävissä kohteissa niin suunnittelijana kuin valvojana.


Henkilökunta Forssa

Mikko Tähtinen


040 756 8827
mikko.tahtinen@julkisivukonsultointi.fi

RI

Mikko on kokenut suunnittelija ja valvoja. Erityinen rakkaussuhde rakennesuunnitteluun, mikä näkyy päällepäin niin Mikon suunnittelussa kuin valvontatöissä. Yrityksen “the rakennesuunnittelija”. Ja vauhtia riittää!


Laura Tähtinen


040 756 9663
laura.tahtinen@julkisivukonsultointi.fi

SI

Lauran suunnittelutyöt jatkuvat siitä, mihin ulkokuoren suunnittelu päättyy. Sisustussuunnittelijan koulutuksella ja hyvällä silmällä Laura on loihtinut lukuisiin kohteisiimme upeita saunatiloja, kylpyhuoneita tai keittiöitä!


Julkisivukonsultointi JK Oy tarjoaa luotettavat ja puolueettomat julkisivujen arvioinnit, kuntotutkimukset, korjaussuunnitelmat sekä kunnostustöiden valvonnan koko Etelä-Suomen alueella taloyhtiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä

02 233 0840
0400 827 920

instagram ikoni linkedin ikoni facebook ikoni

Turun toimisto

Kärsämäentie 35
20360 Turku

Forssan toimisto

Puuvillakatu 4 A 1
30100 Forssa

FISE logo

Copyright © 2021 Julkisivukonsultointi JK Oy