Palvelemme taloyhtiöitä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Hämeen ja Uudenmaan alueella
Tutustu referensseihimme

Avoimet työpaikat

Etsimme rakennusinsinööriä monipuoliseen työhön

Oletko etsimämme motivoitunut ja kehittymishaluinen rakennusinsinööri? Me olemme erilainen insinööritoimisto, sillä meillä pääset tekemään myös käytännön työtä. Kesät keikumme pääosin nostolava-auton korissa kuntotutkimusten parissa ja valvontahommissa rakennustelineillä kiipeillen. Talvet vierähtävät sitten valtaosin seuraavan kesäkauden töitä suunnitellen. Meidän hommissa ei siis päätä sovi huimata korkeallakaan ja on hyvä, jos vielä timanttiporakin pysyisi näpeissä!

Työ meillä on monipuolista ja se pitää sisällään suunnittelua, kuntotutkimuksia ja valvontaa. Perehdytämme ja koulutamme työntekijät kaikkiin osa-alueisiiin ja saat oppia alan parhailta osaajilta. Jos kiinnostuit, lähetä meille hakemus! Meillä on nyt päällä haku Turun ja Forssan toimipisteisiin.

Keitä me olemme?

Julkisivukonsultointi JK Oy on vuonna 1993 perustettu julkisivujen erikoisasiantuntijayritys.

Olemme nuorekas, rento ja avoin työyhteisö, jossa työskentelee tällä hetkellä 8 henkilöä, osa Turussa ja osa Forssassa. Pidämme työyhteisön tiiviinä järjestämällä yhteisiä reissuja ja muuta mukavaa tekemistä vuosittain.

Perehdytämme ja koulutamme kaikki työntekijät työtehtäviin, sillä etenkin kuntotutkimukset ja valvonta edellyttävät jatko- ja pätevyyskoulutuksia. Meillä on siis hyvät mahdollisuudet laajentaa omaa osaamista ja edetä uralla. Tarjoamme työntekijöidemme käyttöön ajanmukaiset työkalut, laitteet ja ohjelmistot, kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä sekä tuemme työntekijöidemme vapaa-ajan harrastamista.

Ketä me etsimme?

Etsimme joukkoomme rakennusinsinööriä/-mestaria, joka ihannetilanteessa on jo kerryttänyt työkokemusta ja tullut sinuiksi rakennustyömaiden kanssa. Suunnittelemme, tutkimme ja valvomme korjausrakentamista, joten kokemus siitä on eduksi työssä. Toivomme, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pystyt työskentelemään sekä yksin että tiiminä. 

  • Ketä etsimme: rakennusinsinööriä/-mestaria
  • Aloitusajankohta: heti sopivan henkilön löydyttyä
  • Palkkaus: sopimuksen mukaan
  • Sijainti: Forssa/Turku/mahdollisuus tehdä osin myös etänä

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen tuomo.nieminen@julkisivukonsultointi.fi. Saat lisätietoja Tuomo Niemiseltä numerosta 0400 611 110.

Julkisivukonsultointi JK Oy tarjoaa luotettavat ja puolueettomat julkisivujen arvioinnit, kuntotutkimukset, korjaussuunnitelmat sekä kunnostustöiden valvonnan koko Etelä-Suomen alueella taloyhtiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä

02 233 0840
0400 827 920

instagram ikoni linkedin ikoni facebook ikoni

Turun toimisto

Kärsämäentie 35
20360 Turku

Forssan toimisto

Puuvillakatu 4 A 1
30100 Forssa

FISE logo

Copyright © 2021 Julkisivukonsultointi JK Oy