Palvelemme taloyhtiöitä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Hämeen ja Uudenmaan alueella
Tutustu referensseihimme

Luottokumppani suunnittelee julkisivuprojektit ja valvoo työmaat

TEH-Yhtiöt Oy on erikoistunut julkisivujen uudis- ja saneeraushankkeisiin Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja pääkaupunkiseudulla. Yritys on tehnyt Julkisivukonsultointi JK:n kanssa yhteistyötä jo vuosien ajan. Julkisivukonsultointi JK toteuttaa julkisivujen korjaussuunnitelmat, lähettää urakoitsijalle tarjouspyynnöt ja valvoo työmaat.

Urakoitsijan on helppo toimia, kun suunnittelun, kilpailutuksen ja valvonnan hoitaa sama taho. Julkisivukonsultointi JK hoitaa urakkasopimukset, työmaahan liittyvät kokoukset sekä tarvittavat luvat.

”Toiminta pienen organisaation kanssa on ketterää ja joustavaa, sillä suunnitelmia voidaan päivittää nopeasti eikä työmaaviivytyksiä pääse syntymään”, kertoo Arto Unga TEH-Yhtiöt Oy:ltä.

Yhteinen historia lisää ymmärrystä

Arto Unga ja Julkisivukonsultointi JK:n Jouni Kourula ovat tunteneet toisensa jo vuodesta 1988, joten yhteistyötä on tehty myös aikaisemmissa työpaikoissa. Kun on toimittu pitkään yhdessä, myös toisen toimintatavat tulevat tutuiksi ja yhteistyö sujuu saumattomasti.

”Yhteistyö on toiminut todella hyvin koko historian ajan. Julkisivukonsultointi JK:n toiminta on suoraselkäistä ja avointa. Meillä vallitsee molemminpuolinen luottamus”, Unga kiittelee.

Toimiva yhteistyö tarkoittaa myös avointa kommunikaatiota puolin ja toisin.

”Käymme keskusteluita kohteesta ja eri ratkaisuvaihtoehdoista. Koska meillä on pitkä historia, voimme etsiä ratkaisuita myös aiemmin toteutetuista kohteista ja eri projekteissa kohdatuista haasteista. Myös näkemyserot ratkaistaan nopeasti ja rakentavasti neuvottelemalla.”

Yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa

TEH-Yhtiöt on toiminut vuodesta 2014. Suurin osa, noin 75 % kohteista on vanhan korjausta, loput uudiskohteita.

”Olemme toteuttaneet vuosien saatossa useita kymmeniä eri projekteja Julkisivukonsultointi JK:n kanssa. Voin lämpimästi suositella Julkisivukonsultointi JK:n palveluita julkisivujen korjausrakentamisen parissa toimiville tahoille ja yrityksille”, Unga summaa.

Julkisivukonsultointi JK Oy tarjoaa luotettavat ja puolueettomat julkisivujen arvioinnit, kuntotutkimukset, korjaussuunnitelmat sekä kunnostustöiden valvonnan koko Etelä-Suomen alueella taloyhtiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä

02 233 0840
0400 611 110

instagram ikoni linkedin ikoni facebook ikoni

Turun toimisto

Kärsämäentie 35
20360 Turku

Forssan toimisto

Kartanonkatu 10
30100 Forssa

Helsingin toimisto

Teknobulevardi 3-5
10530 Vantaa

FISE logo 30v logo

Copyright © 2024 Julkisivukonsultointi JK Oy