Palvelemme taloyhtiöitä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Hämeen ja Uudenmaan alueella
Tutustu referensseihimme

Tuomo Nieminen: ”Olemme avaamassa uutta toimipistettä Helsinkiin – ja osaavia käsiä etsitään.”

Tuomo Nieminen laskee, että Julkisivukonsultointi JK on nyt kolmessakymmenessä vuodessa saavuttanut jo miehen iän, ainakin nuoren miehen. Vaikka Turku on ollut aina yrityksen kotipesä on toimintaa Varsinais-Suomen lisäksi ollut Uudellamaalla jo pitkään. 

– Ja tästähän se ajatuskin lähti. Meiltä ollaan jo vuosia kysytty, miksi emme laajentaisi Helsinkiin, koska siellä jatkuvasti rampataan. Projekteja siellä on ollut kymmenkunta vuodessa viime aikoina ja kohteet ovat olleet pääosin asuinkerrostaloja, Nieminen sanoo. 

Toimipiste Teknopoliksessa 

Laajentumissuunnitelmat alkoivat samaan aikaan, kun yrityksen perustaja Jouni Kourula jäi eläkkeelle ja omistuspohja muuttui. 

– Itse yritys Helsinkiin on jo perustettu kesällä 2022. Ja syksyn mittaan käynnistettiin rekrytointia, joka jatkuu vielä. Yksi keskeinen syy suunnata Helsinkiin on projektien valvonta, jota ei pysty tekemään etänä. 

Viime vuonna Julkisivukonsultointi JK hankki Helsinki-Vantaan lentokentän pielestä Teknopoliksesta toimitilat. 

Tällä hetkellä etsimme muutamaa henkilöä, mutta noin viiden vuoden aikajänteellä uskoisin, että Helsingissä olisi tusinan verran työntekijöitä. 

Haussa on projektipäälliköitä ja yksikön vetäjä. 

– Meillä työntekijällä on kaikki edellytykset kehittyä huimasti ja lisätä omaa ammattitaitoa rakennusalalla. Meillä pääsee syvällisemmin perehtymään erilaisiin julkisivu-, parveke- ja kattorakenteisiin sekä niihin liittyviin korjausratkaisuihin. 

Nieminen painottaa, että kokemusta ei saa kuin pitkänlinjan toimijoilta, jotka ovat nähneet eri vuosikymmenten onnistuneet ja epäonnistuneet ratkaisut. 

Me olemme erikoistuneet ulkovaippaan ja kyllä kehtaan sanoa, että olemme ihan Suomen huippuja näissä asioissa. Tämä erikoistuminen yhteen osa-alueeseen on ollut tietoinen valinta 1990-luvun alusta asti. Meillä alan oppii vähän väkisinkin. 

Tässä on kriteerit 

– Etsimme henkilöitä, jotka vastaavat omatoimisesti työstään suunnittelupuolella ja valvontaprojekteissa. Meillä työ on todella vaihtelevaa, sillä kaikilla projektipäälliköillä on niin suunnittelu- kuin valvontakohteita ja meillä jalkaudutaan varsinkin kesäaikaan useampaan kertaan viikossa työmaille. Tämä ei siis ole pelkkää toimistossa istumista todellakaan. 

Niemisen mielestä unelmien työntekijällä olisi kokemusta korjausrakentamisesta ja työmaalla toimimisesta. 

– Jos on kontakteja isännöitsijöihin ja taloyhtiöihin, niin aina paranee. Kokemusta saisi olla mielellään vähintään kolmisen vuotta. Julkisivukonsultointi JK tarjoaa työntekijöille vuosikymmenien tietotaidon ja kokemuksen työn tueksi. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen tuomo.nieminen@julkisivukonsultointi.fi. Saat lisätietoja Tuomo Niemiseltä numerosta 0400 611 110.

Julkisivukonsultointi JK Oy tarjoaa luotettavat ja puolueettomat julkisivujen arvioinnit, kuntotutkimukset, korjaussuunnitelmat sekä kunnostustöiden valvonnan koko Etelä-Suomen alueella taloyhtiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä

02 233 0840
0400 611 110

instagram ikoni linkedin ikoni facebook ikoni

Turun toimisto

Kärsämäentie 35
20360 Turku

Forssan toimisto

Kartanonkatu 10
30100 Forssa

Helsingin toimisto

Ristikiventie 6
04300 Tuusula

FISE logo 30v logo

Copyright © 2024 Julkisivukonsultointi JK Oy