Palvelemme taloyhtiöitä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Hämeen ja Uudenmaan alueella
Tutustu referensseihimme
Työntekijäkokemuksia

“Arvostan työssäni vapautta, luottamusta ja avoimuutta”

Julkisivukonsultointi JK toimii Turun toimipisteen lisäksi myös Forssassa, jossa konttoria pyörittää rakennusinsinööri Tomi Salo. Hänen työnsä on pääasiassa julkisivu-, parveke-, ikkuna- ja kattoremonttien valvontaa useissa kohteissa Forssasta Hyvinkäälle ja Helsinkiin. Lisäksi työtehtäviin kuuluu julkisivuremonttien suunnittelua ja konsultointia.

“Pidän työstäni muun muassa siksi, että voin itse vaikuttaa aikatauluihini. Se helpottaa työn ja perhe-elämän yhdistämistä”, Salo kertoo.

Hän aloitti Julkisivukonsultointi JK:lla vuoden 2021 marraskuussa.

“Viihdyn täällä paremmin kuin missään aiemmassa työpaikassani. Olen ollut työelämässä yli 20 vuotta. Täällä on pienen yrityksen edut ja tekijöihin luotetaan.”

Työpaikka löytyi koulun rekrykanavalta

Tomi Salolla oli jo ennen koulun aloittamista kokemusta rakennusalalta yksityiselämän puolelta, ja hän harkitsi isänsä tavoin rakennusmestariksi kouluttautumista. Insinööriopinnot veivät kuitenkin lopulta voiton, ja Salo valmistuikin rakennusinsinööriksi toukokuussa 2022.

Julkisivukonsultointi JK oli jäänyt mieleen koulun rekrykanavalta, joten työpaikan vaihtoa pohtiva Salo tarttui luuriin ja soitti yritykseen. Yhteinen sävel löytyi saman tien.

“Arvostan Julkisivukonsultointi JK:ssa ennen kaikkea luottamusta ja toiminnan avoimuutta. Se näkyy niin meille työntekijöille kuin asiakkaillekin.”

Salo käy toisinaan Turun toimipisteellä, jossa on tarjolla tiimin tuki ja neuvot. Muutoin viikot koostuvat pitkälti reissuhommista.

Valvojalla on keskeinen rooli

Salo nauttii monipuolisesta työstään, jossa hän pääsee valvomaan saneerauskohteita, mutta myös suunnittelemaan ja konsultoimaan.

“Valvojana tehtäväni on myötävaikuttaa urakan etenemiseen, jotta se toteutuu suunnitelmien mukaan. Valvoja toimii urakoitsijan ja tilaajan välillä viestin viejänä sekä tukena ja turvana.”

Urakassa saattaa olla mukana arkkitehti, suunnittelijoita, urakoitsijoita, isännöitsijä ja hallitus. Valvoja toimii pääyhteyshenkilönä, jotta viesti kulkee sujuvasti eri tahojen välillä. Lisäksi valvoja tarkkailee työmaan turvallisuutta, aikatauluja ja raportoi tilaajalle.

Julkisivukonsultointi JK toteuttaa valvonnan lisäksi kuntotutkimuksia ja korjaussuunnittelua. Pienehkössä yrityksessä on Salon mukaan vähemmän byrokratiaa ja yhteistyö sujuu ketterämmin.

”Isommassa organisaatiossa yhdessä projektissa saattaa olla todella paljon väkeä. Meillä projektista vastaa 2-3 henkilöä, mitä asiakkaat ovat arvostaneet. Uskon, että myös lopputulos on parempi, jos samat tekijät ovat projektissa mukana alusta asti”, Salo toteaa.

Työntekijäkokemuksia

Julkisivukonsultointi JK Oy tarjoaa luotettavat ja puolueettomat julkisivujen arvioinnit, kuntotutkimukset, korjaussuunnitelmat sekä kunnostustöiden valvonnan koko Etelä-Suomen alueella taloyhtiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä

02 233 0840
0400 611 110

instagram ikoni linkedin ikoni facebook ikoni

Turun toimisto

Kärsämäentie 35
20360 Turku

Forssan toimisto

Kartanonkatu 10
30100 Forssa

Helsingin toimisto

Ristikiventie 6
04300 Tuusula

FISE logo 30v logo

Copyright © 2024 Julkisivukonsultointi JK Oy