Palvelemme taloyhtiöitä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Hämeen ja Uudenmaan alueella
Tutustu referensseihimme
Työntekijäkokemuksia

“Jokainen viikko tuo eteen uusia kokemuksia”

Santeri Maavirta on työskennellyt Julkisivukonsultointi JK:lla yli neljä vuotta. Tuona aikana hän on tehnyt monipuolisesti kuntotutkimuksia, korjaussuunnittelua sekä korjauskohteiden valvontaa. Hänellä on pian takataskussaan myös arvostettu FISE-kuntotutkijan pätevyys.

Santeri valmistui rakennusmestariksi vuonna 2017. Hän päätyi opintojen jälkeen suoraan Turkuun Julkisivukonsultointi JK:lle töihin. 

“Koulussa puhuttiin hieman kuntotutkimuksesta ja aihepiiri kiinnosti minua. Ajattelin, että voisin tehdä sitä työkseni. Etsin netistä lisätietoa ja törmäsin Julkisivukonsultointi JK:n sivuihin. Otin heihin yhteyttä ja pääsin haastatteluun”, Santeri kertoo.

Hän suoritti rakennusinsinöörin opinnot ammattikorkeakoulussa työn ohessa. Kouluttautumiseen kannustaminen onkin hänen mukaansa yksi työnantajan parhaista ominaisuuksista.

Santeri

“Meillä kannustetaan aina opiskeluun ja itsensä kehittämiseen. Työntekijöille tarjotaan erilaisia koulutusmahdollisuuksia, kuten FISE-pätevyyden hankkiminen.”

Hyvä työilmapiiri ja vaihteleva työnkuva

“Olen viihtynyt Julkisivukonsultointi JK:lla hyvin. Täällä on loistava työilmapiiri ja työyhteisö. Lisäksi yritys on ollut nuorelle, vastavalmistuneelle henkilölle opettavainen ja kannustava ympäristö. Pidän sitä erittäin tärkeänä asiana”, Santeri kertoo.

Hän arvostaa myös sitä, että työ on vaihtelevaa.

“Jokainen viikko tuo eteen uusia kokemuksia, mikä motivoi lisää ja pitää mielenkiinnon yllä. Valvontatyötä tehdään kentällä ja suunnittelu on enemmän tietokonetyötä toimistolla. Työ vaihtelee kausittain, sillä kesällä on enemmän valvontakohteita ja talvisin suunnittelua.”

Julkisivukonsultointi JK on vahvassa kasvussa oleva monipuolinen erikoisasiantuntijayritys, ja uusia tekijöitä tarvitaan lisää kaiken aikaa. Töitä löytyy niin rakennusinsinöörille, rakennusmestarille kuin rakennusarkkitehdillekin.

“Minulle saa kyllä mielellään soittaa, jos haluaa kysellä, millaista meillä on olla töissä!” Santeri vinkkaa.

Työntekijäkokemuksia

Julkisivukonsultointi JK Oy tarjoaa luotettavat ja puolueettomat julkisivujen arvioinnit, kuntotutkimukset, korjaussuunnitelmat sekä kunnostustöiden valvonnan koko Etelä-Suomen alueella taloyhtiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä

02 233 0840
0400 611 110

instagram ikoni linkedin ikoni facebook ikoni

Turun toimisto

Kärsämäentie 35
20360 Turku

Forssan toimisto

Kartanonkatu 10
30100 Forssa

Helsingin toimisto

Ristikiventie 6
04300 Tuusula

FISE logo 30v logo

Copyright © 2024 Julkisivukonsultointi JK Oy