Julkisivukonsultointi ja muut 

alan palvelut meiltä!

+358 2 233 0840

Kuntotutkimukset Turun ja Forssan seudulla sekä Etelä-Suomessa

Asiantuntevasti tehdyt kuntotutkimukset ovat tapa saada tarkkaa kuvaa ja tietoa kiinteistön jonkin tietyn osa-alueen kunnosta ja mahdollisista korjaustarpeista. Tämä kattava tutkimus suoritetaan mittauksin, näytteenotoin ja laboratoriotutkimuksin. Sen takia tarkat kuntotutkimukset vaativatkin enemmän aikaa kuin pelkät kuntoarviot, mutta myös tulokset ovat huomattavasti syvemmät. Tutkimuksiin liittyy aina koko julkisivun yleistarkastelu liittyvine rakenteineen huolimatta siitä, mikä osa-alue varsinaisena tutkimuksen kohteena on.

  • Betonijulkisivuissa tutkimuksiin kuuluvat esim. rapautumistutkimukset, terästen ruosteisuustutkimukset, kiinnitysten tutkiminen, lämpökamerakuvaukset ym. tutkimukset
  • Puujulkisivuissa tutkimuksiin kuuluu mm. maalianalyysi, kosteus- ja lahovauriot, hometutkimukset sekä ikkunakartoitus.
  • Rapattuihin julkisivuihin teemme mm. maalityyppianalyysin, rapautumistutkimuksen, kovuustutkimuksen, hilaristikkokokeen, lämpökamerakuvauksia sekä ikkunakartoituksen.
  • Kari Aaaltosella on FISE:n kuntotutkijapätevyys.
  • Oheisessa kuvassa erään kaiteen läpi poratusta näytteestä itse tehty pintahie. Valu on suoritettu kahdessa osassa, joista ulompi on pakkasenkestävää ja sisäpuoli ei ole pakkasenkestävää betonia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun kuntotutkimukset halutaan teettää luotettavalla, kokeneella ja puolueettomalla asiantuntijalla, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Tarjoamme alan palvelua lähes koko eteläisen Suomen alueella.